Fredag idag och då vill jag dela med mig av ett extra smarrigt recept att göra i helgen kanske? En supergod och busenkel Ferrero Rocher cheesecake! Jag verkligen älskar den här och den känns på något sätt lite lyxig att bjuda på. Gillar du cheesecake och nutella, då är det här någonting för dig. Det bästa av allt är att det går bussnabbt att fixa ihop då det är en fryst cheesecake och perfekt att förbereda dagen innan eller ett par dagar innan. Tänk bara på att den måste vara i frysen minst 6 timmar så du är ute i hyfsat god tid innan den skall serveras. Receptet hittade jag här och har endast gjort några fåtal ändringar. Till ca 8 pers: Botten: 20 st digistivekex 140 g osaltat smör Fyllning: 3 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 500 g philadelphiaost 1,5 dl florsocker 7 st Ferrero Rocher Topping: 400 g nutella Ca 40 g hackade hasselnötter 9 st Ferrero Rocher Botten: Mixa digistivekexen i en matberedare till fina smulor. Smält smöret och tillsätt sedan det. Tillsätt lite mer smör om du tycker att blandningen är lite för torr att jobba med. Häll i blandningen i en bakform, ca 23-24 cm i diameter (jag använder DENNA) och platta till ytan. Fyllning: Blanda ihop philadelphiaost och florsocker. Vispa grädden och vaniljsockret tillsammans i en annan skål. Blanda ner grädden i philadelphia blandningen och rör ihop till en jämn smet. Skär upp dina Ferrero Rocher i ca 4 bitar styck och blanda ner dessa. Häll över digistivebotten och jämna till. Plasta in formen och sätt in i frysen i minst 6 timmar. Topping: När cheesecaken är fryst ordentligt. Värm nutellan på låg värme i en kastrull, var försiktig så du inte låter det gå för lång tid så nutellan bränns fast, den ska endast bli lite lösare i sin konsistens. Blanda ner hälften av hasselnötterna (går att utesluta). Låt svalna något innan du häller över den på cheesecaken och brer ut. Dekorera med hackade hasselnötter och hela Ferrero Rocher. Låt cheesecaken stå och mjukna till lite innan den serveras. Klart! Lycka till!! :))