<div class="entry-content"> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;"> </p> <p style="text-align: center;">Tryfflar.. Visst är det något som nästan måste finnas på julbordet? Det är ju så tacksamt att göra då det är smidigt att göra och kan variera i både utseende och smak. Här har jag gjort mörk choklad tryfflar doppade i polkakross vilket är en helt underbar kombo! En av mina favoriter när det kommer till julgodis :)</p> <p style="text-align: center;">Till ca 15 st:</p> <p style="text-align: center;"><strong>250 g mörk choklad av fin kvalitet</strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>1 dl vispgrädde</strong></p> <p style="text-align: center;"><strong><span class="Apple-style-span">1,5 msk honung</span></strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>1 nypa salt</strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>1 tsk vaniljsocker</strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>1 klick smör</strong></p> <p style="text-align: center;"><strong>2 dl polkagrisar</strong></p> <p style="text-align: center;">Värm grädden, salt, honung och smör i en kastrull och hacka chokladen under tiden. När grädden börjat sjuda, ta bort från plattan och tillsätt den hackade chokladen och vaniljsockret. Rör om tills du får en jämn och slät konsistens. Häll upp i en bunke och låt stelna i kylen i minst 3 h.</p> <p style="text-align: center;">Krossa 2 dl polkagrisar. Ta ut tryffeln när den stelnat och rulla i polkagriskrosset.</p> <p style="text-align: center;">Kram ♥</p> </div>