<p class="css-1jivt6u"> <br /> Idag ska ni få receptet på något riktigt gott att kunna baka till helgen kanske? Klassiska chokladbrownies men som dessutom är smaksatta med apelsin. Otroligt gott! Apelsin och choklad gifter ju sig så bra och i den här brownien är det inget undantag. Detta måste ni prova om ni gillar apelsin och choklad ihop lika mycket som mig! 🙂</p> <p class="css-1jivt6u"><span class="calculate">Detta behöver du:</span></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>4 ägg</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong><span class="calculate">200</span> g smält smör</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>2 dl vetemjöl</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>4 dl strösocker</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>6 msk kakao</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>3 tsk vaniljsocker</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>1 krm salt</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong><span class="calculate">100</span> g smält mörk choklad av bra kvalitet</strong></p> <p class="css-1jivt6u"><strong>Skal och saft från en stor apelsin</strong></p> <p class="css-1jivt6u">Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman alla ingredienser förutom smör, mörk choklad och apelsin. Smält smöret i en kastrull och låt sedan chokladen smälta med smöret. Häll ner och rör om. Tillsätt tillsist apelsinzest och saft. Grädda i en bakplåtsklädd, fyrkantig form 23 eller 24 cm (likt <a class="mtpc-fail" href="https://nordic-nest-se.mtpc.se/3248349" data-metapic-link-url="https://nordic-nest-se.mtpc.se/3248349">DENNA</a>) i ca 15-20 min. Låt svalna ca 1 timme i kylen. Pudra gärna med lite florsocker och servera med lite lättvispad grädde till! 🙂</p> <div class="css-1lsxsdy"></div>