Här kommer recept som är en riktig "Hanna-dessert" ;) En kladdig kladdkaka full med choklad, toppad med en söt vit chokladkräm OCH som pricken över i:et, syrlig passionsfrukt. Otroligt gott ihop! Ni måste testa! :) Kladdkaka: 2 ägg 100 g smält smör 1 dl vetemjöl 2 dl strösocker 3 msk kakao 1 1/2 tsk vaniljsocker 1 krm salt 100 g smält mörk choklad av bra kvalitet Vit chokladkräm: 100 g vit choklad 1 dl vispgrädde 150 g philadelphiaost Topping: 3 passionsfrukter Kladdkaka: Sätt ugnen på 175 grader. Rör samman alla ingredienser till botten. Grädda i en bakplåtsklädd och smörad springform (ca 20 cm, likt denna) i ca 20 minuter. Låt svalna ca 1 timme i kylen. Vit chokladkräm: Grovhacka den vita chokladen och lägg i en bunke. Värm vispgrädden i en kastrull. Ta bort från plattan och häll ned över den vita chokladen så den smälter. Låt svalna något. Rör ned philadelphiaosten och vispa tills det blir fluffigt. Ställ in i kylen och låt stelna något. Strax innan servering, lägg på den vita chokladkrämen på kladdkakan och toppa med passionsfrukt. Lycka till! :)