<p style="text-align: center;"><strong> Hej vänner och Glad Påsk på er!</strong></p> <p style="text-align: center;">Här kommer nu ett sista tips på vad ni kan göra för dessert till påskmiddagen om ni inte ännu redan bestämt er. En otroligt smidig dessert som går fort att göra. Detta är faktiskt det jag ska göra till oss nu i Påsk som dessert då jag vet att många av de vi ska fira med älskar Key lime pie och har velat att jag ska baka det flera gånger. Så jag tänkte att då blir det ett perfekt tillfälle att göra det nu :)</p> <p style="text-align: center;"><strong>Botten:</strong></p> <p style="text-align: center;">150 g smör</p> <p style="text-align: center;">250 g digistivekex</p> <p style="text-align: center;"><strong>Fyllning:</strong></p> <p style="text-align: center;">1 burk kondenserad mjölk</p> <p style="text-align: center;">3 lime (skal och saft)</p> <p style="text-align: center;">5 äggulor</p> <p style="text-align: center;">Topping:</p> <p style="text-align: center;">Vispgrädde</p> <p style="text-align: center;">Botten: Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Mixa digestivekexen fint. Blanda ihop med det smälta smöret och tryck ut i en pajform (22 cm). Grädda mitt i ugnen i 10 minuter.</p> <p style="text-align: center;">Fyllning: Sänk ugnen till 150 grader. Vispa ihop äggulorna. Tillsätt den kondenserade mjölken, limesaft och limeskal. Rör om ordentligt till en slät smet. Vill man inte ha limeskal kvar i smeten kan man låta den stå och dra i 30 minuter och sedan sila smeten innan fyllningen hälls i pajskalet. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter.</p> <p style="text-align: center;">Låt svalna och låt den stå i kylen i 3 timmar innan servering. Toppa med grädde och eventuellt limebitar vid servering.</p> <p style="text-align: center;"><strong>Kram! </strong></p> <p style="text-align: center;"><strong> </strong></p>