Här kommer ett recept på ytterligare en knäckig paj men det är ju så gott! Smidigt att göra och toppingen blir sådär härligt knäckig och god. Att baka med persika har jag inte gjort så mycket tidigare men har verkligen fått upp ögonen för det nu. Väldigt gott som i det här fallet i en paj. Till denna serverade jag kolagrädde. Passade jättebra ihop :) Botten: 4 persikor 1 msk kanel 3 msk socker Topping: 150 g smör 0,5 dl ljus sirap 2 msk mjölk 3 dl havregryn 1,5 dl mjöl 1/2 tsk bakpulver 1,25 dl socker Kolagrädde: 5 dl vispgrädde 1 burk dulce de leche Paj: Sätt ugnen på 175 grader. Skala och skiva persikorna till tunna klyftor. Lägg ner i en skål och rör om med kanel och socker. Täck botten av en pajform (28 cm likt DENNA) med persikorna. Börja sedan med toppingen. Smält smöret i en kastrull. Tag bort från plattan och rör ner sirap och mjölk. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör ner i smörblandningen. Klicka sedan över smeten och sätt in i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills pajen blivit gyllenbrun. Servera gärna med kolagrädde 🙂 Kolagrädde: Vispa grädden lätt. Tillsätt dulce de leche under omrörning och vispa till önskad konsistens.